BLOG

My thoughts in words

Kledingadvies

De eerste stap is gezet: de shoot is geboekt! Maar dan? Hoe kun je je het beste voorbereiden? Welke kleding kun je aantrekken en waar moet je dan op letten?

In deze blog vind je adviezen die er voor zorgen dat jullie goed op elkaar in zijn gespeeld en dat de foto’s tijdloos zijn.

Newborn tips

Ik hoor het vaak van ouders: “maar wat nou als onze kleine onrustig is?”. Maak je niet druk, het komt goed! Maar we willen het wel zo comfortabel mogelijk maken voor jullie baby’tje.
 
Daarom heb ik een aantal tips op een rijtje gezet om jullie newbornshoot zo fijn mogelijk te laten verlopen!

Golden hour

Je hebt er vast wel eens van gehoord: het gouden uurtje. Als je een shoot met mij boekt zul je mij er ook zeker over horen! 

Maar wat is dit nu precies? En waarom wil ik een shoot het liefst in dit “uurtje” plannen? Je leest het hier!

Veerkracht 

“Een aantal jaar geleden ben ik achter mijn spirituele gaven gekomen. De weg om mezelf spiritueel te ontwikkelen heeft wat diepe dalen gekend. Waar ik met de nodige hulp ook weer uit geklommen ben om te kunnen zijn wie ik verlang te zijn. Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om deze hulp ook een ander te kunnen bieden.” – Chantal

Granos

Op maandagochtend kom ik het schilderachtige stadje Doesburg binnengewandeld. Het zonnetje schijnt de mooie straten in en ik ben op zoek naar de nieuwste “place to be” in het centrum: Granos. En zo loop ik prompt tegen het mooie pand op…

Kleding advies

Newborn tips

Golden Hour

veerkracht

granos