Bruiloft
Arian & Ilvy

Slot Loevestein – Gorinchem

08.07.2022

“Zullen we onze fysieke kennismaking anders doen op de trouwlocatie? Dat is Slot Loevestein, misschien heb je daar wel eens van gehoord.” 

Als geschiedenisliefhebber deed me dit vaag een belletje rinkelen. Feitje 1: the one and only Hugo de Groot heeft hier gevangen gezeten en is ontsnapt via een boekenkist. Feit 2: het is gewoon een fantastische locatie. En laten we eerlijk wezen, dat is veel belangrijker! 

Over belangrijke dingen gesproken: de liefde tussen dit bruidspaar. Wauw, wat een warmte, wat een passie, wát een genot om te zien. Hun gouden harten delen ze maar al te graag met anderen. Dit was daarom ook een belangrijk deel van de ceremonie. De daggasten werden namelijk stuk voor stuk in het zonnetje gezet.

Het resultaat: vloeiende tranen. Als watervallen. Ook ik kon er niet onderuit. Tranen met tuiten jongens! En ik schaam me er niet voor.

Ik geniet nog even na. Misschien pink ik ondertussen nog een traantje weg…

-Review-

Bruiloft arian & ilvy

Slot Loevestein – Gorinchem

08.07.2022

“Zullen we onze fysieke kennismaking anders doen op de trouwlocatie? Dat is Slot Loevestein, misschien heb je daar wel eens van gehoord.” 

Als geschiedenisliefhebber deed me dit vaag een belletje rinkelen. Feitje 1: the one and only Hugo de Groot heeft hier gevangen gezeten en is ontsnapt via een boekenkist. Feit 2: het is gewoon een fantastische locatie. En laten we eerlijk wezen, dat is veel belangrijker! 

Over belangrijke dingen gesproken: de liefde tussen dit bruidspaar. Wauw, wat een warmte, wat een passie, wát een genot om te zien. Hun gouden harten delen ze maar al te graag met anderen. Dit was daarom ook een belangrijk deel van de ceremonie. De daggasten werden namelijk stuk voor stuk in het zonnetje gezet.

Het resultaat: vloeiende tranen. Als watervallen. Ook ik kon er niet onderuit. Tranen met tuiten jongens! En ik schaam me er niet voor.

Ik geniet nog even na. Misschien pink ik ondertussen nog een traantje weg…