Bruiloft
daan & carmen

Kasteel Tongelaar – Mill

8.10.2022

Liefde op het eerste gezicht. Je voelt een bepaalde klik, een verbondenheid. Vanaf het eerste moment voelt het alsof je elkaar al jaren kent. Ja, liefde op het eerste gezicht. Dat was het, toen ik Daan en Carmen voor het eerst ontmoette. En wees maar niet bang, dan bedoel ik natuurlijk niet dat ik verliefd werd op Daan en Carmen zelf want dat zou een beetje gek zijn. Wel werd ik verliefd op de liefde die zij voor elkaar voelen! Moeilijk verhaal? Eigenlijk niet, laat me het uitleggen.

Degene die Daan en Carmen kennen weten vast en zeker dat deze, inmiddels al 11 jaar lange, rotsvaste liefde er nog steeds vanaf spat. Het enthousiasme als ze over en met elkaar spreken, de blikken die ze elkaar werpen, de kleine aanrakingen, vluchtige én passievolle kusjes. Samen zijn ze volwassen geworden, en samen is hun liefde gegroeid.

Wat voel ik me bevoorrecht dat ik die momenten van dichtbij mag meemaken, vastleggen, vereeuwigen. Dat ik getuige mag zijn van het begin van jullie mooie avontuur. Een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Op naar nog heel veel nieuwe hoofstukken. 

Bruiloft Daan & Carmen

Kasteel Tongelaar – Mill

8.10.2022

Liefde op het eerste gezicht. Je voelt een bepaalde klik, een verbondenheid. Vanaf het eerste moment voelt het alsof je elkaar al jaren kent. Ja, liefde op het eerste gezicht. Dat was het, toen ik Daan en Carmen voor het eerst ontmoette. En wees maar niet bang, dan bedoel ik natuurlijk niet dat ik verliefd werd op Daan en Carmen zelf want dat zou een beetje gek zijn. Wel werd ik verliefd op de liefde die zij voor elkaar voelen! Moeilijk verhaal? Eigenlijk niet, laat me het uitleggen.

Degene die Daan en Carmen kennen weten vast en zeker dat deze, inmiddels al 11 jaar lange, rotsvaste liefde er nog steeds vanaf spat. Het enthousiasme als ze over en met elkaar spreken, de blikken die ze elkaar werpen, de kleine aanrakingen, vluchtige én passievolle kusjes. Samen zijn ze volwassen geworden, en samen is hun liefde gegroeid.

Wat voel ik me bevoorrecht dat ik die momenten van dichtbij mag meemaken, vastleggen, vereeuwigen. Dat ik getuige mag zijn van het begin van jullie mooie avontuur. Een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Op naar nog heel veel nieuwe hoofstukken.