Bruiloft
Marvin & Kyliana

Oss

25.05.2022

Vanaf het eerste moment dat ik over jullie hoorde wist ik: “Deze bruiloft wil ik vastleggen”. Want wat is jullie verhaal speciaal. Ik kan jullie vertellen dat ik vereerd ben dat ik jullie mooiste dag heb mogen vastleggen. De tijd tikte voor jullie. Met een race tegen de klok hebben jullie deze bruiloft moeten organiseren. En wát voor een bruiloft.

Deze dag was zo bijzonder. Op vele fronten. Met een lach en met een traan hebben jullie het kunnen vieren.

Zoals jullie beide al zeiden zullen er altijd momenten van donkere wolken in het leven zijn. Maar, als ik nogmaals jullie woorden mag gebruiken: geniet van de regenbogen die jullie pad kruisen. Vier jullie liefde, op de manier hoe jullie dit willen, op de manier die bij jullie past. 

-Review-

Bruiloft Marvin & Kyliana

Oss

25.05.2022

Vanaf het eerste moment dat ik over jullie hoorde wist ik: “Deze bruiloft wil ik vastleggen”. Want wat is jullie verhaal speciaal. Ik kan jullie vertellen dat ik vereerd ben dat ik jullie mooiste dag heb mogen vastleggen. De tijd tikte voor jullie. Met een race tegen de klok hebben jullie deze bruiloft moeten organiseren. En wát voor een bruiloft.

Deze dag was zo bijzonder. Op vele fronten. Met een lach en met een traan hebben jullie het kunnen vieren.

Zoals jullie beide al zeiden zullen er altijd momenten van donkere wolken in het leven zijn. Maar, als ik nogmaals jullie woorden mag gebruiken: geniet van de regenbogen die jullie pad kruisen. Vier jullie liefde, op de manier hoe jullie dit willen, op de manier die bij jullie past.