Veerkracht

18 Juli 2022 – Lois van Valkenburg

Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 75

“Een aantal jaar geleden ben ik achter mijn spirituele gaven gekomen. De weg om mezelf spiritueel te ontwikkelen heeft wat diepe dalen gekend. Waar ik met de nodige hulp ook weer uit geklommen ben om te kunnen zijn wie ik verlang te zijn. Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om deze hulp ook een ander te kunnen bieden.” – Chantal

Chantal en ik zijn collega’s geweest bij een spa. Hoe ik me Chantal herinner? Een baken van licht. Waar Chantal binnenkomt, daar neemt ze een goede energie naartoe. Gezelligheid, altijd een lach, positiviteit. Toen ik een berichtje kreeg van haar of ik haar nog kende van vroeger en of ik een shoot wilde doen voor haar bedrijf, kon ik maar een ding denken: JA en JA!

Want man, wat vind ik het interessant en mooi wat Chantal doet. Er kwamen direct zo veel ideeën in mij naar boven wat ik wilde fotograferen. Een volgens mij is dat helemaal gelukt. Uiteraard wilde ik Chantal ook kaarten zien leggen. Gewoon, voor de foto. “Je begrijpt natuurlijk wel dat ik nu kaarten voor jou aan het leggen ben hè?” zei Chantal met een grijns.

Deze meid heeft me laten huilen. Wat doet ze dit goed, wat ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken én vastleggen. Oh, en wat blijkt? Ik heb onbewust ook kaart voor haar gelegd! Al denk ik dat ik het in het vervolg toch  maar overlaat aan Chantal.

Benieuwd of Chantal ook iets voor jou kan betekenen? Neem vooral een kijkje op www.veerkrachtbeugen.nl 

Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 05
Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 95
Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 53
Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 115
Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 71
Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 17
Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 93
Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 147
Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 141
Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 185
Lois van Valkenburg Photography - Veerkracht 163